Saturday, February 26, 2011

Dreaming of another worldYea I look totally weird on the pic.
But anyways newest look on lookbook, the suspenders and shoes were some of the things I bought in stockholm, I love them :)

Byeee !

4 comments:

 1. Nu skaru få lite tips från en inbiten modekille, tror jag sysslat med det lite längre än du, jag var i ditt stadie en gång i tiden, så tips för utveckling!
  1. Aldrig, och då menar jag aldrig tubsockor.
  2. Skorna skulle göra sig bättre om de inte var tvådelade i fronten, det ger ett platt intryck av skon.
  3. Jeans med tydlig fejkslitning, -09?
  4. Button UP!! Knäpp upp skjortan till översta knappen! Det framhäver ditt ansikte bättre! Lycka till

  ReplyDelete
 2. Well, jag är öppen mot kritik. Men det du skriver påvekar ingenting. För att jag har aldrig sagt att jag har försökt hänga med i vad som är "inne" jag har det jag vill ha på mig, jag har aldrig försökt vara nån proffsig mode kille. Så bara för att du är så inbiten kommer det inte påverka mig eftersom jag har det jag vill ha på mig och ser ut som jag vill, men tack ändå :)

  ReplyDelete
 3. Gjorde det enbart för att vara snäll. Tackla det hur du vill, men det var min avsikt. Tänkte att om man driver blogg+lookbook så har man kanske som avsikt att klä sig trendigt, men jag kan ha fel

  ReplyDelete
 4. Jo det vet jag väl.. Men eftersom jag får mest positiva kommentarer tror jag inte att det är så farligt. Sen får ju alla se ut som dom vill. Alla kan ha olika stilar ..

  ReplyDelete